Egyedi Rubik Kocka - Céges ajándék készítése

Posted by Aron 2000/04/28 0 Comment(s)

 

Egyedi logóval ellátott reklámajándék!

Rubik kocka Reklámajándék

 
Szeretne Magyar, eredeti, értelmes céges ajándékot kollégáinak, üzleti partnereinek? Vagy rendezvényét szeretné emlékezetessé tenni egy eredeti, egyedi logozótt Rubik ajándékkal?
Készíttessen velünk egyedi Rubik kockát, ahol csak az Ön képzelete a határ.

 

Árajánlat kérése: info@rkocka.hu vagy küldjön Üzenetet nekünk itt.

 

 

Csatlakozzon Ön is már elégedett egyedi kocka megrendelőink táborához és rendelje meg egyedi Rubik kockáját! Reklámajándék cégeknek

 

 

Kiemelt Egyedi Rubik Kocka ügyfeleink:

Reklámajándék Rubik kocka OMÉKReklámajándék Rubik kocka AuchanReklámajándék Rubik kocka BoschReklámajándék Rubik kocka MercédeszReklámajándék Rubik kocka KarcherReklámajándék Rubik kocka Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Reklámajándék Rubik kocka OrszággyűlésReklámajándék Rubik kocka MicrosoftReklámajándék Rubik kocka AntidoppingReklámajándék Rubik kocka KordaReklámajándék Rubik kocka Violin TravelReklámajándék Rubik kocka MitutoyoReklámajándék Rubik kocka HenkelReklámajándék Rubik kocka Mozgássértültek EgyesületeReklámajándék Rubik kocka Dr. Chen

Reklámajándék Rubik kocka BINDERReklámajándék Rubik kocka SATOReklámajándék Rubik kocka GE Reklámajándék Rubik kocka Veolia

Reklámajándék Rubik kocka STIReklámajándék Rubik kocka Budapest Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Reklámajándék Rubik kocka FonorReklámajándék Rubik kocka CélgeneReklámajándék Rubik kocka Innobyte

 

 

 

 

 

 

Legyen az forgatható kulcstartó vagy a klasszikus 3x3-as kocka, akár mind a 6 oldalra tudunk egyedi grafikát tenni, sőt a számos, választható egyedi csomagoláson is szerepelhet cége vagy rendezvénye logója.

Legújabb technológiánkkal az UV eljárással, a matricás technológiával ellentétben szinte hézagmentesen tudjuk az egyedi grafikákat a kocka oldalaira felvenni.

 

Kérje kollégánk segítségét!

A kockát az Ön grafikája alapján készítjük el, az így elkészített céges ajándékok időtállóak, mivel hosszú évekig fogják tekergetni a kockákat.

Az alábbi reklámajándéknak szánt csomagolások közül választhat:

Átlátszó PVC csomagolás, Díszdobozos csomagolás, Egyedi csomagolás cég logójával, színeivel, Újrahasznosított papírból készült csomagolás

 

Rendelje meg most kedvezményes áron, céges ajándékát, reklámajándékát, egyedi fényképes kockáját!

Tekintsen meg néhányat az elkészült egyedi termékekből:

ÚJ UV technólogiával a teljes kocka felülete logozható!

 

Egyedi reklámajándék Önnek egy saját cégérrel emblémázható Rubik Kocka. Emblémázott reklámajándék bármiből készíthető, de erre a legalkalmasabb egy eredeti Magyar Rubik kocka, mely kiváló üzleti ajándék és egyedi reklámajándék is egyben. Nálunk van lehetőség egy darabos reklámajándék készítésére is.

Legyen szó rendezvényről vagy céges összejövetelről kiváló cég ajándék lehet egy saját emblémával ellátott Rubik kocka. Egy külföldi út esetén kiváló szóróajándék és költséghatékony megoldás egy kisebb Rubik kocka a cég saját logójával.

 

Semmi szükség egyedi póló vagy baseball spaka vagy esernyők emblémázására, azokból mindenkinek van bőven, mindehol látható saját egyedi gyártású lufi, kulcstartó, pendrive, golyostoll. Válasszon idén valami újat kreatív emblémázás Rubik Kockára kiváló ötlet!

 

Megrendelőinek vagy fontos üzleti partnereinek szeretne kedveskedni ajándékozással, de már unja a sok egyedi reklámajándékot, legyen az ajándékozás egyben egy logikai feladvány, az összekeverhető Rubik kocka egyik oldalára tegye a cégének logóját, így lesz tökéletes reklámajándék, üzleti ajándék a Rubik kockából.

Egyben minőség és marketing eszköz is lehet ez a kiváló reklámtárgy.

A mi ajándék ötletünk igazán egyedi.

 

Kérejen most egyedi árajánlatot erre a kiváló reklámajándékra.

 

Hogyan Rendelhet Reklámajándékot?

Küldjön emailt nekünk, vagy hívja kollégánkat a fenti telefonszámon. Rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és készítünk Önnek egy látványtervet az Ön logóival.

 

Mi történik a Reklámajándék megrendelés után?


Az egyedi Rubik kocka megrendelése után megkezdjük a gyártás folyamatát, a megrendelésről minden esetben írásban visszajelzünk.

A reklámadjánék elkészültekor emailben vagy telefonon jelentkezünk, majd a csomagot a futárunk kézbesíti.
 

 

A fenti logókon megtekintheti a referencia munkánkat, remélük Ön is elégedett Rubik kocka táborába fog tartozni.

 

 

 

 

 

 

 

Mint az Artrade Kft. - Rubik Shop hivatalos partnere az alábbi lehetőségeket ajánljuk kedves partnereinknek.