Ez egy csempézett GAN verseny Rubik kocka, amelyet eredetileg a Rubik's és a GAN Cube ..
24,990Ft
19,677Ft
Gan Rubik Kocka Monster Go 3x3 Mágneses Rubik Kocka Verseny Rubik Kocka Gan Rubik Kocka M..
16,990Ft
13,378Ft
Tulajdonságok:- A kocka semmiképpen nem eshet szét. Ütés, kop&aacut..
14,990Ft
11,803Ft
Igazán gyorsan forgó Rubik Kocka ami választható hagyományos matr..
7,990Ft
6,291Ft
56x56x56 mm Rubik Kocka Mágneses változata Gyártó: MoYu Meilong RS3M E..
11,990Ft
9,441Ft
Verseny Rubik Kocka

rubik kocka

# pörgesd fel
A Rubik Kocka Versenyeken használt legjobb kockákat találod nálunk. Próbáld ki Te is a legjobbat.

Verseny Rubik Kocka Kínálatunk

 

 

 

 

mágneses rubik kocka # öszpMágneses Rubik Kockaontosíts
A Mágneses Rubik Kocka kirakásával még jobban tudod tökéletesíteni a technikádat. Próbáld ki Te is.

Mágneses Rubik Kocka Kínálatunk

 

 

 

 

Rubik-kockákPuzzle # kockát félre
Ha már unod a kockákat forgatni találj újabb élményeket. Pyraminx, Megaminx, Square-1, Skewb, Mirror.

Puzzle Kínálatunk

 

 

 

 

Verseny Rubik Kocka # speedcubes
Segítünk választani, hogy megtaláld a számodra tökéletes Kockát.
 

 

top 4 # Rubik Kocka
Vásárlói vélemények alapján a legjobb kockák
 
Rubik kocka

Rubik játékok boltja

A Rubik játékok boltja megtalálható Budapesten az Örs vezér tér közelében, amennyiben fejtörő vagy logikai játékot szeretne vásárolni látogasson el hozzánk személyesen az üzletünkbe vagy vásároljon webáruházunkban.

Rubik kocka játékon kívül egyéb logikai játékokat, bögrét, könyvejet és ruházati termékeket is talál nálunk. Amennyiben egyedi Rubik versenykockát szeretne, kollégánk szívesen bemutatja a rendelkezésre álló széles választékból a különfélre márkájú versenykockákat. Eredeti Rubik kocka is kapható az összes méretben boltunkban.

Segítünk a Rubik kocka kirakásában is: az üzletünkben ingyen tudod kérni a kirakási útmutatót a vásárlásod mellé, de itt a weboldalon regisztrálva is letölthető a kiadvány.

 

Rubik 3x3 kocka

Rubik kocka szaküzlet Pesten és Budán, Rubik játékok teljes válszatéka. Rubik Shop és bolt a város szívében, látogass el hozzánk és válogass legújabb logikai játékaink között. Rubik 3x3x3 kocka minden mennyiségben megtalálható nálunk.

Ha szeretnéd segítünk kirakni a Rubik kockádat, Különböző logikai játékok között extrém játékokat is találsz. Látogass el, hozzánk és találd meg a számodra megfelelő Verseny Rubik Kockát.

Látogasd meg a Rubik Kocka Hivatalos weboldalát, ha nálunk már körülnéztél: https://rubiks.com

A weboldalunkon megtalálod letölthető formátumban az eredeti Rubik kocka kirakása kiadványunk és egyéb hasznos információkat.

 

Rubik Ernő

Rubik Ernő

Tudtad? A Rubik kockát 1974-ben találta fel Rubik Ernő. Első körben bűvös kocka volt a térbeli logikai játék neve. A lényege, hogy össze kell keverni a kockát és azután ki kell rakni az eredeti színösszeállítást.

Amennyiben neked sem sikerül elsőre kirakni mi segítünk a megoldásban: tölsd le most ingyen a Rubik kocka kirakása című kiadványunkat.

Rubik kocka kirakása

Hogyan rakjuk ki a Rubik-kockát, ha összekevertem?

Sokan erre keresik a választ, miként és hogyan lehet kirakni a 3x3 Bűvös kockát a lehető leggyorsabban, persze nem akarom elsőre 10 másodperc alatt kirakni.

Nem fogjuk rögtön elárulni a megoldást, a különböző kirakási algoritmusokat, ez a Ti feladatotok lesz. Néhány tippet szeretnék adni, hogy élvezetesen, örömet okozva, játszva tuddjátok megoldni ezt a 3x3 logikai játékot.

# 1. Tipp

Forgassátok körbe a kockát, keverjétek meg és közbe nézzétek a középső kockát. Bármelyik kockát eltekerjük a helyéről, bármelyik oldalt tekergetjük a középső kis kockák mindig meghatározzák az oldal színét.

Tudtad? Kezdetekben Rubik Ernő színek nélkül alkotta meg a kockát!

# 2. Tipp

Most, hogy már ismerjük a közéső kocka rejtelmét, vizsgáljuk meg az él és sarokelemeket. Számoljátok meg mennyi sarokból és élkockából tevődik össze a szabályos 3x3 kocka

# 3.Tipp

Ne forgasd összevissza, hiszen kutatok is bizonyították, hogy több millió poziciója, van a kockának, jóformán nem fog sikerülni kirakni.

Próbálj meg követni egy logikát, vagy egy betanult algoritmust és a kockát oszd rétegekre, ne egyszerre probóld megoldani a kockát.

Tudtad? A kockát mindösszesen 7 lépsben meg lehet oldani. 20 mozdulattal bármilyen kocka kirakható és ez akár másodpercek alatt megtörténik.

Nézd meg a Rubik kocka kirakása videónkat!