Rubik kocka Shop & SpeedCube Shop

Rubik kocka Shop & SpeedCube ShopKüldetésünk, hogy minőségi és gyors Rubik kocka játékot kapj a pénzedért.

Gyorskockázáshoz ajánljuk a legjobb és leggyorsabb kockákat.Nálunk nincsenek kompromisszumok a legjobbat adjuk neked.


Látogass el budapesti üzletünkbe és válogass kedved szerint.Rubik kocka és Speedcube üzletünk: 1149 Budapest, Angol utca 42.


A legjobb Rubik kocka bolt Budapesten
A legkíválobb kocka gyártók termékeit mind megtalálod nálunk, legyen szó a hagyományos 2x2 Rubik koca, 3x3 eredeti Rubik kocka vagy 4x4,5x5, 6x6, 7x7, 8x8, 10x10 kockákról, nálunk kipróbálhatod.A WCA versenyszámainak összes kategória szereplőit tartjuk készleten, legyen szó megaminx, square vagy Rubik pyraminx játékokról.Rubik Ernő kiváló játékai és azoknak a tovább fejlesztett speedcube változatai.Rubik-kocka minden mennyiségben!


Rubik Shop


Mitől is annyira szórakoztató és keresett a Rubik-kocka?


Nagy iparág épült az eredeti Rubik kocka újragondolására. A cél mindig az, hogy minnél gyorsabban, minnél kevesebb másodperc alatt ki lehessen rakni a Rubik kockát.


Harc a másodpercekkel, amit úgy tudnak megoldani, hogy könyebb kockákat terveznek a játék mérnökei és újabbnál újabb mechanikával látják el a belsejét. Kapható már matrica nélküli változat is, sőt mágnesekkel is ellátják a kockákat, hogy gyorsabban beforduljon a helyére.


Ezeket versenykockának, speedcubenak, vagy gyorskockának hívjuk.


Szerencsére mindennek az alapja a Magyarországon Rubik Ernő által kifejlesztett Eredeti Rubik kocka 3x3Nálunk megtanulhatod a leggyorsabb algoritmusokat ami által hihetetlenül gyorsan ki tudod rakni a Rubik kockát.

Vásárlásod során ajándékba adunk egy memorizáló kis algoritmus táblázatot, tehát érdemes ellátogatni hozzánk budapesti bemutatótermünkbe.Amennyiben online szeretnéd megnézi és letölteni a Rubik kocka kirakása kezdőknek és profiknak című sorozatunkat kattints a linkre.